Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

executare silita imobil prima casa URGENT

2 participanți

In jos

executare silita imobil prima casa URGENT Empty executare silita imobil prima casa URGENT

Mesaj  andrei Lun Ian 13, 2014 3:14 am

Buna ziua!
Am o creanta fiscala neachitata, pentru care s-a emis somatie si probabil si un titlu executoriu, tinand cont de faptul ca nu locuiesc pe teritoriul tarii in prezent si nu este desemnata nici o persoana care sa ridice corepsondenta si sa ma reprezinte in raport cu Fiscul.
Detin impreuna cu sotia mea un imobil dobandit prin programul prima casa si suntem inca sub interdictia vanzarii ( 5 ani de la data dobandirii).
Nici unul dintre noi nu mai locuieste efectiv la adresa de domiciliu.
Intrebarea mea este: cum se desfasoara procedura de executare silita in cazul unui imobil obtinut in aceste conditii?
Procedura isi poate urma cursul daca nu exista confirmare de primire a somatiei?
Executorul poate patrunde in imobil, in vreun mod legal, in situatia noastra, cata vreme nu suntem in tara?
Multumesc anticipat!

andrei

Data de înscriere : 13/01/2014

Sus In jos

executare silita imobil prima casa URGENT Empty Buna ziua, raspuns avocat, clauze abuzive, EXECUTARE SILITA

Mesaj  Av. Cuculis Mar Ian 28, 2014 6:15 am

Din pacate raspunsurile la intrebarile dvs. sunt afirmative. Procedura executarii silite este de multe ori neinteleasa chiar de catre organele de executare, executorii judecatoresti si instantele de judecata. Pot doar sa va confim faptul ca trebuie sa va aparati si sa promovati contestatie la executare altfel riscati sa va scoata la vanzare acest imobil. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum