Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Executare silita

2 participanți

In jos

Executare silita Empty Executare silita

Mesaj  ayda85 Joi Iun 12, 2014 12:02 am

Buna ziua,

Bunica mea a contractat un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 Euro in 2009. O perioada s-au platit ratele, dupa care bunica nu a mai putut plati,iar creditul a fost vandut firmei Kruk.
Bunica a platit o perioada ratele impuse de aceasta firma de recuperare, insa din 2011 cred nu s-a mai platit nimic.
S-a ajuns in stadiul executarii silite, mentionez ca de anul trecut din august bunicii i s-a pus poprire pe pensie.
In momentul cand am primit notificarea privind executarea silita am depus la executorul judiciar o cerere catre firma Kruk sa platim in plus pana la 600 de lei cat era rata (poprire 180 lei +420 lei sa platim noi), nu am primit nici un raspuns la aceasta cerere iar executorul nu ne-a dat nici un numar de inregistrare.
Imobilul care este executat are 2 proprietari bunica cota 1/2 si eu 1/2.
In curtea imobilului mai este o casa care nu este intabulata.
Intrebarea mea este daca vor fi probleme legate de acest imobil cand se va face evaluarea.

Multumesc anticipat.

ayda85

Data de înscriere : 11/06/2014

Sus In jos

Executare silita Empty Raspuns executare silita

Mesaj  Av. Cuculis Mar Iul 01, 2014 11:26 pm

Stimata doamna, va spun cu siguranta ca tot ce executa KRUK executa in mod ilegal si abuziv, aceasta societate este un S.R.L ce nu are dreptul la dobanzile bancare. Reveniti de urgenta in registratura noastra la 031.412.48.88 pentru a lamuri situatia cu actele pe care le aveti. Cu stima, av Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum