Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

executare silita

2 participanți

In jos

executare silita  Empty executare silita

Mesaj  bozsodi.sandor Lun Ian 14, 2013 8:44 am

BUNA ZIUA
Am o problema legata de un inprumut pe care l-am luat de la o banca acum cativa ani. La un moment dat inpreuna cu criza au aparut si problemele mele financiare,am cerut bancii o reesalonare pe care am si primit-o .La expirarea reesalonarii am mai cerut sa imi se prelungiasca cu inca un an dar banca nu a acceptat,eu intrand in incapacitate de plata.
Am fost din nou chemat la banca de data aceasta de domul director al acelei sucursale pentru a-mi propune o solutie ameabila,adica: sa aduc o garantie imobiliara bancii pebtru ca banca sa imi schimbe moneda din CHF in EURO si sa imi prelungiasca preioada de creditare,prtentie a dansului pe care am si onorat-o .Am discutat cu parintii mei am facut si platit evaluari,taxe la primarie am strans bani petru notar totul ca sa nu ajung la executare silita.Facand toate acestea la nu moment dat nu mai am fost chemat la baca sa semnam noul contractul eu tot am sunat,am fost la agentie ,dar de fie care data primeam raspunsuri evazive de genul ''NU E DOMNUL DIRECTOR IN BACA,NU E NOTARUL DISPONIBIL ETC.''ceea ce a facut sa treaca un an de zile.Dupa un an de zile ne-am trezit dati la executare fara nici un fel de raspuns.Mentionez ca avem un imobil care este ipotecat in favoarea altei banci.Nu am fost executati pana la momentul acesta pentru ca am discutat si cu executorul, acesta credem ca si-a dat seama ca e ceva neregula si ne-a pus sa facem prin dansul o cerere adresata prin dansul si sa cerem bancii sa clarifice situatia.Au trecut 6 luni de cand am fost dati la executare si nici un raspuns nici de la banca nici de la executor.
VA ROG DIN SUFLET DACA MA PUTETI AJUTA SAU IMI PUTETI DA UN SFAT CE TREBUIE SA FAC

Cu stima

bozsodi.sandor

Data de înscriere : 14/01/2013

Sus In jos

executare silita  Empty Stimate domn

Mesaj  Av. Cuculis Mar Ian 15, 2013 1:47 am

Urmeaza sa fiti contactat de un avocat specializat in procesele cu bancile

Av. Cuculis 0722298011
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis