Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

executare silita ifn

2 participanți

In jos

executare silita ifn Empty executare silita ifn

Mesaj  mina12 Sam Noi 10, 2012 2:38 pm

In 2008 am luat credit de la un ifn! din cauza problemelor financiare nu am putut sa platesc rata la timp intr-o luna si am avut intarzieri mai mult de 30 de zile cu plata.In urma acestei intarzieri mi s-a dublat rata si mi-a crescut valoarea creditului. Mi s-a preluat dosarul de la acest ifn de catre o societate de recuperari! Am achitat o parte din credit si am mai ramas cu o suma in jur de 2000 de lei catre societate. Am discutat cu ei telefonic pentru o reesalonare si mi s-a acceptat acest lucru in urma caruia s-a stabilit sa platesc lunar o suta de lei. La o perioada de timp am primit acasa un plic prin care sunt instiintata ca dc nu platesc suma care o mai am de plata in termen de 10 zile o sa fiu executata silit! Mentionez ca de la accordul dintre ambele parti am achitat lunar aceasta suma!
Se poate trece la executare silita chiar daca eu am platit lunar suma acceptata de catre ei? In cazul in care eu nu am niciun bun pe numele meu se poate face executare silita pe bunurile mamei sau ale sotului(creditul a fost luat inainte de casatorie) ?

mina12

Data de înscriere : 10/11/2012

Sus In jos

executare silita ifn Empty Raspuns avocat

Mesaj  Av. Cuculis Vin Ian 11, 2013 6:26 am

Stimata doamna, ceea ce trebuie dvs. sa faceti in cazul unei executari silite este sa promovati o actiunea in contestatie la executare. In majoritatea contractelor de credit incheiate cu inf urile sunt mari probleme cu contractele
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum