executare silita
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
executare silita
a murit tata in anul 2009 si s-a facut succesiunea pentru apartamentul pe care il avea in proprietate.50% mama,iar ceilalti 50% s-au impartit in cote egale indivizibile la ceilalti 4 copii, eu fiind unul dintre ei.Pe data de 2 dec 2011 am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc,sa platesc suma de 5000 de lei in termen de o zi,daca nu se va trece la executarea silita :sorry:.Specific ca nu am nimic pe numele meu.nici cont bancar,nici nu lucrez,decat aceasta cota parte.Aceasta suma nu am s-o pot plati niciodata, fiind enorm de mare.Este vorba de un contract de telefonie care nu a fost platit.Intrebarea mea este daca executorul judecatoresc poate executa silit cota parte indivizibila pe care o detin din acest apartament ?vor avea probleme mama si fratii mei din cauza mea?Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!mariana
pluvite- Vizitator
Raspuns problema urgenta
In mod normal partea aceea indiviza pe care o aveti dvs. poate fi urmarita cu succes de catre executorul judecatoresc asta dupa ce va face iesirea din indiviziune. Parerea mea ca si avocat si in urma nenumaratelor spete pe care le-am avut in aceasta materie consider ca nu o sa va deschida o actiune in iesire din indiviziune pentru 5000 ron. Cu stim, av Cuculis - Biroul de avocatura
aCuculis- Vizitator
executare silita
Specific ca acest executor e din VASLUI,iar eu am domiciliul in Iasi,Incuviintarea de executare silita a fost admisa de judecatoria IASI,Poate executa silit ceva in Iasi ce am pe numele meu,chiar daca biroul executoresc il are in Vaslui?Specific ca am mai fost urmarita de un executor din IASI si nu a gasit nimic sa execute silit,trimitindu-mi o instiintare ca executarea silita inceteaza,deoarece nu s-a gasit nimic de executat,Pe urma a murit tata si s-a facut succesiunea,In februarie se implineau 3 ani de la aceasta actiune si intra in prescriptie,Acum firma de recuperari a apelat la acest executor din Vaslui,eu fiind din Iasi,tocmai ca sa nu se implineasca prescriptia ,cred,si acum trag de timp ca sa se mai adune penalizari,Va multumesc din suflet pentru promtitudine si raspuns,Sunt un pic mai linistita, mariana
pluvite- Vizitator
Raspuns executare
Executorii judecatoresti sunt competenti pe curti de apel, respectiv inc ircumscriptia curtilor de apel. Executarea care inceteaza pentru lipsa activului se poate relua fara probleme in lumina codului de procedura. Deci da in mod normal dupa luarea incuviintarii executarii pe Iasi va poate executa. Cu stima
Cuculis- Vizitator
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|