Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Executare silita

In jos

Executare silita Empty Executare silita

Mesaj  florintimisoara Vin Iul 04, 2014 11:23 am

Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in franci elvetieni de la Banc Post.Pana in anul 2009,am platit ratele ok,dar de cand a venit criza si francul elvetian ,aproape s-a dublat,nu am mai putut sa platesc creditul de nevoi personale de la Otp,drept pentru care eu sunt acum executat silit, de un executor judecatoresc,pentru acel credit , la care mai este de achitat 10000 de lei din  22000 de lei.Pentru creditul ipotecar este pusa ipoteca pe 30 de ani in favoarea Banc Post,dar acum am primit adresa de la oficiul de cadastru,cum ca ca s-a admis cererea formulata de biroul executorilor judecatoresti.Avand in vedere faptul ca in extrasul cf,figuram doi proprietari, eu si sotia ,fiecare cu 1/2 din apartament,si este pusa si ipoteca in favoarea Banc Post,se poate executa acest apartament pentru ca eu am luat un credit de nevoi personale in nume propriu?

Va multumesc.

florintimisoara

Data de înscriere : 04/07/2014

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum