Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

executare silita

2 participanți

In jos

executare silita Empty executare silita

Mesaj  georgel Mar Apr 08, 2014 1:00 pm

Buna ziua!Va multumesc anticipat pentru ajutorul dumneavoastra!Doresc prin aceasta cale sa gasesc o cale de ajutor pentru socrii mei care se afla intr-o situatie dificila.Au obtinut un credit de nevoi personale fara ipoteca de la Piraeus bank. Dupa o perioada de timp din cauza unor probleme care au dus la scaderea veniturilor nu au mai putut plati ratele in intregime.Au fost dati in judecata si socrului meu i s-a pus poprire pe salariu.Dupa un an si jumatate de la punerea in aplicare a popririi sau trezit in fata executarii silite a apartamentului. Dupa un sir de negocieri ,amanari si trimiteri de la executor la banca si invers,acestia din urma au stabilit pe langa suma poprita si o rata de aproape trei ori cat suma poprita din salariu pentru incetarea urmaririi apartamentului stabilindu-se si data primei licitatii.Mentionez faptul ca apartamentul este cumparat printr-un credit ipotecar de la o alta banca la care ratele sunt la zi.Ce putem face pentru a nu ajunge in fata executarii silite?Va multumesc cu stima!

georgel

Data de înscriere : 08/04/2014

Sus In jos

executare silita Empty raspuns avocat

Mesaj  Av. Cuculis Mar Apr 22, 2014 2:35 am

Stimate domn, in legatura cu problema dvs va comunic ca cel mai facil ar fi sa promovati o contestatie la executare. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum