Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

executare silita banca Transilvania

In jos

executare silita banca Transilvania Empty executare silita banca Transilvania

Mesaj  buculeasa claudia Vin Aug 30, 2013 4:26 am

Buna ziua
Ca multi alti romani am contractat un credit in anul 2008la banca Transilvania pe care ulterior l-am reesalonat ,creditul este pe numele sotului meu iar eu sunt coplatitoare .Din nefericire in decembrie 2009 mi-am pierdut locul de munca si am fost in somaj pana in aprilie 2011 dupa care am lucrat pana in decembrie 2012 cand am fost disponibilizata ,din nou ,de atunci am fost in imposibilitatea de a plati ratele .
Ieri am primit un plic in cutia postala ,fara stampila de posta ,fara data ,fara alt document insotitor care sa ateste data la care a fost expediat, prin care o dna executor judecatoresc ne someaza sa platim creditul restant de 43472.11 lei si cheltuiel de executare silita de 5579.18 lei .Din ceea ce am vazut calculul maxim al acestei taxe de executare silita conform Ordinului Minist Justitiei nr 2561/2012 care modifica Ordinul nr 2550/2006 (la care face referire dna executor !!!)nu poate depasi 10% din valoarea creeantei adica 4347 lei .
Am rugamintea ,disperata , sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie deoarece deja s-a instituit blocarea contului de salariu al sotului meu , unde pot contesta aceasta executare , taxa prea mare de executare silita .
Cu multumiri Claudia Buculeasa

buculeasa claudia

Data de înscriere : 30/08/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum