Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

proces de separare - divort in italia - cetateni romani

In jos

proces de separare - divort in italia - cetateni romani Empty proces de separare - divort in italia - cetateni romani

Mesaj  LARISA Mier Aug 28, 2013 7:42 am

Buna seara,
Suntem romani, sot si sotie, casatoriti in 2006, rezidenti in Italia. In urma casatoriei avem un copil de 6 ani care este cu noi, in Italia. In 2010 eu am plecat la munca in Italia,m-a urmat la scurt timp si sotul cu copilul. Eu am muncit si muncesc din greu pentru intretinerea familiei.Sotul nu si-a gasit de munca decat sporadic. Fiind foarte gelos s-a apucat de rele. Ca urmare a relelor tratamente aplicate in familie, sotul a fost si este in continuare arestat, nu a fost inca judecat. Eu am inaintat proces de separatie in Italia, nu s-a pronuntat hotararea.Va rog frumos sa-mi raspundeti la 2 intrebari:
1. Dupa pronuntarea hotararii de separatie in Italia , pot inainta divort din Romania avand in vedere ca in Italia dureaza 3 ani pana la pronuntarea divortului?
2. Cum pot rezolva preschimbarea actelelor de identitate , buletinul meu (expira in dec.2013) si pasaportul copilului (expira in oct 2013) .Pot sa vin in Romania si sa plec inapoi in Italia cu copilul, imi trebuie acordul sotului pana la pronuntarea separatiei sau a divortului?
In speranta unui raspuns urgent, va multumesc anticipat.
Cu stima,

LARISA

Data de înscriere : 27/08/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum