Divort in Ro.
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Divort in Ro.
Buna ziua,
Suntem actualmente amandoi cetateni germani .Pot sa ma despart de sotie in Romania este intrebarea mea?
Va multumesc anticipat.
BB
Suntem actualmente amandoi cetateni germani .Pot sa ma despart de sotie in Romania este intrebarea mea?
Va multumesc anticipat.
BB
Ultima editare efectuata de catre cstates in Vin Mai 17, 2013 8:32 am, editata de 2 ori
cstates- Mesaje : 2
Data de înscriere : 03/05/2013
Raspuns av. divort Germania
Stimate domn. Cu siguranta va puteti desparti de sotie in Romania fara sa fiti obligat la plata unei pensii de intretinere, nu se justifica, nu este normala plata intretinerii. Urmeaza sa fiti contactat de catre un coleg avocat specializat pe asemenea demersuri. Cu stima, av Cuculsi 0722298011
Divort in Romania.
Stimate Domnule Cuculis,
m-am informat la ambasada romana din München si nu pot sa ma despart in Ro. daca avem numai cetatenia germana.
Raspuns dv. nu este corect.
Multumesc
BB
m-am informat la ambasada romana din München si nu pot sa ma despart in Ro. daca avem numai cetatenia germana.
Multumesc
BB
cstates- Mesaje : 2
Data de înscriere : 03/05/2013
Re: Divort in Ro.
cstates a scris:Stimate Domnule Cuculis,
Multumesc
Sunt convins ca functionarii ambasadei pot da raspunsuri juridice. O sa va rog inainte de a emite judecati de valoare nefondate sa va documentati personal. Art. 914 cod procedura civila 2600 cod civil.
Poate divorta oricine de oriunde in Romania.
BB
Subiecte similare
» vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania
» Divort cu minori
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Divort! Ghidul divortului in Romania pentru casatoriile incheiate in Romania si Strainatate.
» Divort cu minori
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Divort! Ghidul divortului in Romania pentru casatoriile incheiate in Romania si Strainatate.
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|