Divort cu minori
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Divort cu minori
Buna ziua.Sotul meu a divortat acum 5 ani,divort cu minori.Pentru o perioada a platit pensia alimentara fostei sotii,insa dupa cateva luni,ea impreuna cu parintii au plecat in alt oras si in scurt timp nu au mai putut fi contactati.Nu a mai stiut nimik de copil.Nu a apelat niciodata la lege pentru a o gasi si a putea vedea fetita,a fost plecat si el.
As vrea sa stiu cum poate sa faca pentru a avea drept de vizita si daca ar trebui sa plateasca pensia alimentar5a restanta,tinand cont ca fosta sotie a fost cea care a plecat fara a mai lasa vreun reper unde poate fi contactata.Parerea mea este ca,oricare ar fi fost situatia intre ei doi,ca au fost certuri si alte probleme,nu avea sens sa se razbune refuzandu-i dreptul de a-si vedea copilul.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
As vrea sa stiu cum poate sa faca pentru a avea drept de vizita si daca ar trebui sa plateasca pensia alimentar5a restanta,tinand cont ca fosta sotie a fost cea care a plecat fara a mai lasa vreun reper unde poate fi contactata.Parerea mea este ca,oricare ar fi fost situatia intre ei doi,ca au fost certuri si alte probleme,nu avea sens sa se razbune refuzandu-i dreptul de a-si vedea copilul.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
LAURA77- Mesaje : 1
Data de înscriere : 01/08/2015
Subiecte similare
» PENALITATI executare silita minori!!!!
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Divort in Ro.
» vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania
» Divort! Ghidul divortului in Romania pentru casatoriile incheiate in Romania si Strainatate.
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Divort in Ro.
» vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania
» Divort! Ghidul divortului in Romania pentru casatoriile incheiate in Romania si Strainatate.
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|