vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
buna seara.o sa va spun in mare ce problema am si ce sanse de castig as avea:am o prietena,stabilita in italia,casatorita in italia cu un italian,are un copil de 5 ani cu el,nascut acolo,si zice ca ea nu are cetatenie italiana...A ajuns undeva la 7 ani de casnicie,printre multe certuri si indiferenta,si ea doreste sa divorteze,pe motiv ca ea nu il mai iubeste,el la fel pe ea, e indiferent,nu ii pasa de ea.ea sta in casa cu el numai pe pentru copil,atat.si asta se intampla de ceva timp,iar ea sa saturat...intrebarile mele care ar fii...poate deschide un proces de divort de aici din romania?ce trebuie facut?cum trebuie procedat?si dak da ce sanse ar avea sa il castige?ce sansea ar avea pentru pastrarea copilului?mai este nevoie k ea sa se duca acolo,pt acte sau...altceva?m-ar ajuta si macar un mic sfat...va multumesc.
auras- Mesaje : 2
Data de înscriere : 16/05/2012
Divort international
Buna ziua stimata doamna. In legatura cu problema dvs. va pot sfatui cu certitudine ca 100% puteti sa demarati un proces de divort in tara cu sanse de desfacere a castoriei tot de 100% in noua viziune a codului civil republicat si modificat prin legea 71/2011. Pentru ca procedura de divort sa se desfsoare rapid ar trebui sa fie de acord si sotul. Exista trei posibilitati - pot fi lipsa ambii soti la pronuntarea divortului, pot fi amandoi sau numai unul, pentru avocat nu comporta nicio diferenta insa aceste aspecte trebuiesc stabilite de la inceputul promovarii actiunii pentru a se determina actele necesare demararii procedurii. Cu stima, av Cuculis 0722298011
ea are si un copil,cum ramane cu copilul?....
auras- Mesaje : 2
Data de înscriere : 16/05/2012
pentru copil
auras a scris:ea are si un copil,cum ramane cu copilul?....
trebuie ceruta incredintarea fie in comun fie in particular
Subiecte similare
» Divort! Ghidul divortului in Romania pentru casatoriile incheiate in Romania si Strainatate.
» Divort in Ro.
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Am acte proprietate teren vreau sa fac gard
» Am acte proprietate teren vreau sa fac gard....
» Divort in Ro.
» proces de separare - divort in italia - cetateni romani
» Am acte proprietate teren vreau sa fac gard
» Am acte proprietate teren vreau sa fac gard....
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|