Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania

2 participanți

In jos

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania Empty vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania

Mesaj  auras Mier Mai 16, 2012 1:51 pm

buna seara.o sa va spun in mare ce problema am si ce sanse de castig as avea:am o prietena,stabilita in italia,casatorita in italia cu un italian,are un copil de 5 ani cu el,nascut acolo,si zice ca ea nu are cetatenie italiana...A ajuns undeva la 7 ani de casnicie,printre multe certuri si indiferenta,si ea doreste sa divorteze,pe motiv ca ea nu il mai iubeste,el la fel pe ea, e indiferent,nu ii pasa de ea.ea sta in casa cu el numai pe pentru copil,atat.si asta se intampla de ceva timp,iar ea sa saturat...intrebarile mele care ar fii...poate deschide un proces de divort de aici din romania?ce trebuie facut?cum trebuie procedat?si dak da ce sanse ar avea sa il castige?ce sansea ar avea pentru pastrarea copilului?mai este nevoie k ea sa se duca acolo,pt acte sau...altceva?m-ar ajuta si macar un mic sfat...va multumesc.

auras

Data de înscriere : 16/05/2012

Sus In jos

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania Empty Divort international

Mesaj  Av. Cuculis Mier Mai 16, 2012 10:39 pm

Buna ziua stimata doamna. In legatura cu problema dvs. va pot sfatui cu certitudine ca 100% puteti sa demarati un proces de divort in tara cu sanse de desfacere a castoriei tot de 100% in noua viziune a codului civil republicat si modificat prin legea 71/2011. Pentru ca procedura de divort sa se desfsoare rapid ar trebui sa fie de acord si sotul. Exista trei posibilitati - pot fi lipsa ambii soti la pronuntarea divortului, pot fi amandoi sau numai unul, pentru avocat nu comporta nicio diferenta insa aceste aspecte trebuiesc stabilite de la inceputul promovarii actiunii pentru a se determina actele necesare demararii procedurii. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania Empty vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania

Mesaj  auras Vin Mai 18, 2012 11:12 am

ea are si un copil,cum ramane cu copilul?....

auras

Data de înscriere : 16/05/2012

Sus In jos

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania Empty pentru copil

Mesaj  Av. Cuculis Vin Mai 18, 2012 11:23 pm

auras a scris:ea are si un copil,cum ramane cu copilul?....

trebuie ceruta incredintarea fie in comun fie in particular
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania Empty Re: vreau sa stiu dak pot deschide un proces de divort din romania

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum