Buna ziua!
Indrumari Juridice - Birou avocat :: Executare silita , Executarea silita - Totul despre executarea silita - Lasati aici mesajele dvs. referitoare la procedura executarii silite.
Pagina 1 din 1
Buna ziua!
Am contractat un credit in anul 2007 pe care din 2009 nu l-am mai putut plati. Creditul a fost preluat de EOS care a apelat la un BEJcare a demarat procedura de executare silita prin proprire pe salariu. Mi-a fost trimisa instiintare de executare care nu a fpst semnata de mine pe dsta de 20.05.2015 ci de catre mama mea( eu nu locuiesc cu mama doar am domiciliul acolo) care nu m-a anuntat in cele 15 zile cand puteam face contestatie. Dosarul creditului stiu ca este prescris din 2011. Se mai poate face ceva? BEJ se poate lega de imobilul detinut de sotie (in contractul casei este specificat ca este casatorita cu mine si este cumparat din bani dobanditi de ea de dinainte de nunta. Eu nu sunt trecut ca proprietar)
Andrei Eugen- Mesaje : 2
Data de înscriere : 29/07/2015
Subiecte similare
» problema cu masina sechestrata
» Drepturi legale
» Partaj - Urgent
» Custodie comuna
» executare silita rovigneta
» Drepturi legale
» Partaj - Urgent
» Custodie comuna
» executare silita rovigneta
Indrumari Juridice - Birou avocat :: Executare silita , Executarea silita - Totul despre executarea silita - Lasati aici mesajele dvs. referitoare la procedura executarii silite.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|