Custodie comuna
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Custodie comuna
Buna seara,
Dintr-o relatie de concubinaj, a rezultat un copil, se poate aplica custodia comuna? Avand in vedere ca mama a inceput sa imi conditioneze comunicarea cu minorul.
Multumesc anticipat,
Dintr-o relatie de concubinaj, a rezultat un copil, se poate aplica custodia comuna? Avand in vedere ca mama a inceput sa imi conditioneze comunicarea cu minorul.
Multumesc anticipat,
Iulian 75- Mesaje : 2
Data de înscriere : 16/07/2013
Raspuns avocat
Evident ca se poate. Codul civil instituie astfel de situatie ca fiind regula. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Re: custodie comuna copil minor
Cateva intrebari as mai avea: faptul ca eu nu mai locuiesc in acelasi oras in care au domiciliul mama cu minora, ma impiedica intr-un anume fel demararea unei astfel de actiuni? si daca nu, care ar fi primul pas si care ar fi costurile?
Multumesc anticipat,
Multumesc anticipat,
Iulian 75- Mesaje : 2
Data de înscriere : 16/07/2013
buna ziua.
Procedura este direct una judiciara, judecatoreasca. Nu avem perioade prealabile. Un coleg avocat o sa ia legatura cu dvs. in cel mai scurt timp. Cu stima, av Cuculis
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|