problema cu masina sechestrata
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
problema cu masina sechestrata
Am fost cu autoturismul proprietate pers in Grecia sa duc pe cineva la vapor,la intoarcere am gasit un talcioc de unde am cumparat un motor de barca fara sa-mi dea nici un act la mana,in vama Greceasca am fost oprit arestat cu proces de urgenta in care am fost condamnat cu suspendare si mi-au oprit masina in vama.Este posibil asa ceva?Cazul sa petrecut pe 29-30 DEC 2011
grasutuflorinel- Mesaje : 1
Data de înscriere : 18/01/2012
Re: problema cu masina sechestrata
Din pacate ce ati patit dvs. este un abuz. Dvs. trebuia de indata sa faceti apel catre autoritatile grecesti sa dispuna liberarea masinii,asta doar in cazul in care nu s-a cosntatat ca masina ar fi data in consemn
aCuculis- Vizitator
buna ziua
Masina nu este data in consemn,are toate documentele valabile cu toate formele legale si totusi mi-au sechestrat masina in vama,pe motivul ca aveam asupra mea acel motor de barca.Ei spun ca e furat dar,de fapt nu sa prezentat nimeni sa ridice acel motor sau sa faca vre-o plangere.Iar acuzatia ce am avuto asupra mea in instanta a fost:insusirea unui bun furat.
grasutuf- Vizitator
Raspuns
Vi s-a comunicat vre-un numar de dosar din partea autoritatilor elene? In mod normal bunul trebuie scos din sfera ilicitului atata vreme cat s-a constatat ca nu s-a folosit la savarsirea de infractiuni, si anume masina despre care ne vorbiti. Pe baza unor presupuneri nu va pot spune mare lucru, daca aveti un nr. de dosar ma pot interesa.
Cuculis- Vizitator
Subiecte similare
» Am o problema! Am o problema cu BDT CARS! Insolveta!!
» cumparare masina
» cumpar masina din romania
» executare silita
» diploma de licenta Spiru Haret
» cumparare masina
» cumpar masina din romania
» executare silita
» diploma de licenta Spiru Haret
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum