Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

problema cu masina sechestrata

In jos

problema cu masina sechestrata Empty problema cu masina sechestrata

Mesaj  grasutuflorinel Mier Ian 18, 2012 6:28 am

Am fost cu autoturismul proprietate pers in Grecia sa duc pe cineva la vapor,la intoarcere am gasit un talcioc de unde am cumparat un motor de barca fara sa-mi dea nici un act la mana,in vama Greceasca am fost oprit arestat cu proces de urgenta in care am fost condamnat cu suspendare si mi-au oprit masina in vama.Este posibil asa ceva?Cazul sa petrecut pe 29-30 DEC 2011

grasutuflorinel

Data de înscriere : 18/01/2012

Sus In jos

problema cu masina sechestrata Empty Re: problema cu masina sechestrata

Mesaj  aCuculis Mar Ian 24, 2012 12:01 pm

Din pacate ce ati patit dvs. este un abuz. Dvs. trebuia de indata sa faceti apel catre autoritatile grecesti sa dispuna liberarea masinii,asta doar in cazul in care nu s-a cosntatat ca masina ar fi data in consemn

aCuculis
Vizitator

Sus In jos

problema cu masina sechestrata Empty buna ziua

Mesaj  grasutuf Joi Ian 26, 2012 6:28 am

Masina nu este data in consemn,are toate documentele valabile cu toate formele legale si totusi mi-au sechestrat masina in vama,pe motivul ca aveam asupra mea acel motor de barca.Ei spun ca e furat dar,de fapt nu sa prezentat nimeni sa ridice acel motor sau sa faca vre-o plangere.Iar acuzatia ce am avuto asupra mea in instanta a fost:insusirea unui bun furat.

grasutuf
Vizitator

Sus In jos

problema cu masina sechestrata Empty Raspuns

Mesaj  Cuculis Sam Mar 03, 2012 10:59 am

Vi s-a comunicat vre-un numar de dosar din partea autoritatilor elene? In mod normal bunul trebuie scos din sfera ilicitului atata vreme cat s-a constatat ca nu s-a folosit la savarsirea de infractiuni, si anume masina despre care ne vorbiti. Pe baza unor presupuneri nu va pot spune mare lucru, daca aveti un nr. de dosar ma pot interesa.

Cuculis
Vizitator

Sus In jos

problema cu masina sechestrata Empty Re: problema cu masina sechestrata

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum