Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

diploma de licenta Spiru Haret

In jos

diploma de licenta Spiru Haret  Empty diploma de licenta Spiru Haret

Mesaj  ioana.ru Mar Ian 31, 2012 1:19 am

Buna ziua,
Am absolvit Facultatea de Management Brasov ID,promotia 2007-2009, la Spiru Haret,examenul de licenta l-am sustinut la Cluj-Napoca promovandu-l, dar diploma de licenta nu o putem obtine ,suntem un grup de circa 40 de persoane din Cluj-Napoca,care am dori sa dam in judecata facultatea,dar inainte de toate avem nevoie de o cerere adresata facultatii pt. eliberarea diplomei, iar aceasta cerere nu stim cum ar trebui formulata pentru acest grup de persoane.
Ati putea dumnevoastra sa ne ajutati?,daca da va rugam mult sa ne raspundeti,dandu-ne cateva idei.
Va multumim.
Cu respect.
Ioana Rus.

ioana.ru
Vizitator

Sus In jos

diploma de licenta Spiru Haret  Empty Raspuns problema Spiru Haret

Mesaj  Av. Cuculis Vin Feb 03, 2012 3:18 pm

Buna ziua. Va raspunde av. Cuculis din cadrul biroului de avocatura. Noi suntem specializati de ceva vreme pe contestarea acestui refuz al ministerului de neeliberare al diplomelor cat si in procesele cu Min. Justitiei si Univ. Spiru Haret. De altfel avem si hotarari castigate si exista precedent clar pe aceasta speta. Va informez ca pentru a va putea trimite acest model de plangere ce va informez ca trebuie trimisa atat catre minister cat si catre universitate, o sa am nevoie de datele dvs. de contact. Cu stima, av Cuculis 0722298011 sau avocat@indrumari-juridice.eu acolo unde astept sa ne contactati dvs.
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum