diploma spiru haret
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
diploma spiru haret
Buna ziua! Am terminat in 2009 Facultatea de administratie publica Brasov, forma de invatamant ID. AS dori sa ma inscriu intr un proces colectiv pentru a mi se elibera diploma de licenta.Daca nu am toate chitante , doar contractele de studii din cei trei ani , este o problema?! As dori sa stiu care sunt costurile acestui proces: onorariu si taxa de timbru. Multumesc anticipat si astept un raspuns! O zi buna! Dana Iurchievici
dana iurchievici- Mesaje : 1
Data de înscriere : 11/10/2014
Subiecte similare
» diploma de licenta Spiru Haret
» Despre diploma spiru haret
» Diplomele Spiru Haret. Procese colective si individuale pentru eliberarea, recunoasterea diplomelor de la Spiru Haret Promotia 2008-2009 - Sfaturi practice pentru recunoaterea si eliberarea diplomelor Spiru Haret
» Diplomele Spiru Haret. Procese colective si individuale pentru eliberarea, recunoasterea diplomelor de la Spiru Haret Promotia 2008-2009
» Diplomele Spiru Haret - Totul despre obtinerea diplomelor Spiru Haret in instanta.
» Despre diploma spiru haret
» Diplomele Spiru Haret. Procese colective si individuale pentru eliberarea, recunoasterea diplomelor de la Spiru Haret Promotia 2008-2009 - Sfaturi practice pentru recunoaterea si eliberarea diplomelor Spiru Haret
» Diplomele Spiru Haret. Procese colective si individuale pentru eliberarea, recunoasterea diplomelor de la Spiru Haret Promotia 2008-2009
» Diplomele Spiru Haret - Totul despre obtinerea diplomelor Spiru Haret in instanta.
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|