Executare silita prin poprire salariu
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: Executare silita , Executarea silita - Totul despre executarea silita - Lasati aici mesajele dvs. referitoare la procedura executarii silite.
Pagina 1 din 1
Executare silita prin poprire salariu
Buna ziua dl avocat!
As dori sa va intreb daca in cazul unei executari silite efectuata de KRUK, pentru un credit de nevoi personale, fara ipoteca, eu in calitate de titular iar fostul sot coplatitor, se m-ai poate face ceva in sensul ca doar eu titularul am poprire pe salariu din luna ianuarie 2015, neavand posibilitatea de a face contestatie in termen, mi se retine 1/3 dintr-un salariu net de 1500 lei, in conditiile in care locuiesc in bucuresti, fara locuinta in proprietate, iar copilul meu este student, tot aici.Daca as incerca sa vorbesc cu executorul sau cu cei de la KRUK credeti ca se mai poate face ceva???Sunt disperata...!
Va multumesc din suflet!
As dori sa va intreb daca in cazul unei executari silite efectuata de KRUK, pentru un credit de nevoi personale, fara ipoteca, eu in calitate de titular iar fostul sot coplatitor, se m-ai poate face ceva in sensul ca doar eu titularul am poprire pe salariu din luna ianuarie 2015, neavand posibilitatea de a face contestatie in termen, mi se retine 1/3 dintr-un salariu net de 1500 lei, in conditiile in care locuiesc in bucuresti, fara locuinta in proprietate, iar copilul meu este student, tot aici.Daca as incerca sa vorbesc cu executorul sau cu cei de la KRUK credeti ca se mai poate face ceva???Sunt disperata...!
Va multumesc din suflet!
danielaSS- Mesaje : 1
Data de înscriere : 05/06/2015
Re: Executare silita prin poprire salariu
Buna ziua! Am avut un credit pe care nu l-am mai putut plati din 2009. Creditul s-a vandut la o firma de recuperari care ulterior(in 2014) a apelat la un BEJ. In luna mai am primit instiintare de proprie pe care nu am semnat-o eu ci mama mea, dar am fost informat la sfarsitul lunii iunie 2015, deci au trecut cele 15 zile in care puteam face contestatie. Dosarul de credit este prescris din 2011. Credeti ca se mai poate face ceva? Proprirea cand se emite, se emite catre toate bancile din tara noastra sau se emite doar catre banca unde am eu contul de salariu? Daa imi fac cont la alta banca si mi se vireaza acolo salariul, cand o sa ma descopere BEJ, nu trebuie sa ma instiinteaza iar ca am proprie pe salariu si atunci sa pot face in cele 15 zile contestatie in conditiile in care dosarul meu este prescris? Este posibil ca BEJ sa se lege si de imobilul care este pe numele sotiei si in actul de proprietate este specificat ca este cumparat cu bani dobanditi de dinainte de nunta? Va multumesc si astept un raspuns!!!
Andrei Eugen- Mesaje : 2
Data de înscriere : 29/07/2015
Subiecte similare
» Poprire pe salariu la girant
» Poprire salariu Fisc din cauza unor "datorii" CNAS Botosani
» Executare silita
» executare silita??
» Executare silita
» Poprire salariu Fisc din cauza unor "datorii" CNAS Botosani
» Executare silita
» executare silita??
» Executare silita
Indrumari Juridice - Birou avocat :: Executare silita , Executarea silita - Totul despre executarea silita - Lasati aici mesajele dvs. referitoare la procedura executarii silite.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|