Poprire pe salariu la girant
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Poprire pe salariu la girant
Sotia mea s-a pus girant pentru o colega care a imprumutat o suma de bani de la un CAR dintr-o localitate apropiata. Aceasta colega, (care intre timp nu mai este colega intrucat a schimbat locul de munca) a platit din datorie pana a mai ramas cu vreo 1300 lei de dat, dar pe care nu i-a mai dat.
Asa cum era firesc, CAR-ul respectiv a solicitat la servici la sotia mea, poprire pe salar.
Intrebare: pot actiona in instanta pe titularul de imprumut, respectiv pe fosta colega a sotiei mele, pentru a recupera suma restanta neplatita, si pe care sotia mea acum, ca girant, este nevoita sa o plateasca in locul ei?
O astfel de procedura in instanta este complicata? Exista riscul sa si pierd un asemenea proces?
Multumesc.
LE: vad pe arie, ca din Iulie nu a mai primit raspuns nimeni la intrebarile pe care le-au pus
LE2: Dupa atatea zile de la postarea acestui thread, se pare ca :
Asa cum era firesc, CAR-ul respectiv a solicitat la servici la sotia mea, poprire pe salar.
Intrebare: pot actiona in instanta pe titularul de imprumut, respectiv pe fosta colega a sotiei mele, pentru a recupera suma restanta neplatita, si pe care sotia mea acum, ca girant, este nevoita sa o plateasca in locul ei?
O astfel de procedura in instanta este complicata? Exista riscul sa si pierd un asemenea proces?
Multumesc.
LE: vad pe arie, ca din Iulie nu a mai primit raspuns nimeni la intrebarile pe care le-au pus
LE2: Dupa atatea zile de la postarea acestui thread, se pare ca :
, nu se mai confirma...Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional. a scris:
Nelu- Mesaje : 1
Data de înscriere : 04/11/2014
Subiecte similare
» Executare silita prin poprire salariu
» Poprire salariu Fisc din cauza unor "datorii" CNAS Botosani
» Poprire salariu Fisc din cauza unor "datorii" CNAS Botosani
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum