rovinieta amenda
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
rovinieta amenda
Buna ziua, am primit mai multe instiintari privind plata unor amenzi (aproximativ 40) pt lipsa de rovinieta. Nu au venit toate concomitent, dar s-au adunat. Amenzile sunt in zile consecutive, insa a trecut termenul legal de 15 zile pt contestare. Ce se mai poate face in acest caz?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
geomaria- Vizitator
Raspuns aenda rovinieta
Stimata doamna, avem sute de hotarari castigate pentru aceste roviniete. Suntem biroul cu cele mai multe cauze incredintate la nivel de Romania conform statisticilor. O sa va rog pentru a va putea da un raspuns concret sa ne scrieti la mailul de mai jos pentru a putea sa vizualizam procesele verbale si sa va putem da un raspuns competent, cu stima, av Cuculis
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Subiecte similare
» Amenda rovinieta
» amenda rovinieta
» Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive
» Amenda ROVIGNETA in ziua in care a fost cumparata
» Amenzi rovigneta
» amenda rovinieta
» Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive
» Amenda ROVIGNETA in ziua in care a fost cumparata
» Amenzi rovigneta
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|