Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive

2 participanți

In jos

Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive Empty Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive

Mesaj  tclc Vin Apr 13, 2012 12:52 am

Buna ziua,

In data de 04.04.2012 am primit acasa doua plicuri, cu doua amenzi pentru rovigneta:

Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive Pv2be

si

Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive Pv1m

Masina este a tatalui meu, eu o conduceam in acel moment si sincer habar nu am avut ca nu are Rovigneta. In acest moment detin rovigneta valabila, achizitionata in Ianuarie 2012 (o sa revin daca este cazul cu data exacta a valabilitatii rovignetei)

Ce ma sfatuiti sa fac pentru contestarea acestor PV si cum putem lua legatura pentru a ma reprezenta juridic (defapt pe tatal meu) avand in vedere ca imi este destul de dificil datorita programului sa ma ocup de acest aspect.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

tclc

Data de înscriere : 13/04/2012

Sus In jos

Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive Empty Raspuns amenda rovinieta

Mesaj  Av. Cuculis Mier Mai 16, 2012 9:31 am

Puteti sa o contestati amenda urmand ca un avocat din cadrul biroului nostru sa va reprezinte fiindca am inteles ca nu va puteti prezenta la proces. Cu stima, av Cuculis. Exista cel putin 12 motive de anulare a p-v.

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum