Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Doua amenzi pentru lipsa rovigneta in zile consecutive
Buna ziua,
In data de 04.04.2012 am primit acasa doua plicuri, cu doua amenzi pentru rovigneta:
si
Masina este a tatalui meu, eu o conduceam in acel moment si sincer habar nu am avut ca nu are Rovigneta. In acest moment detin rovigneta valabila, achizitionata in Ianuarie 2012 (o sa revin daca este cazul cu data exacta a valabilitatii rovignetei)
Ce ma sfatuiti sa fac pentru contestarea acestor PV si cum putem lua legatura pentru a ma reprezenta juridic (defapt pe tatal meu) avand in vedere ca imi este destul de dificil datorita programului sa ma ocup de acest aspect.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
In data de 04.04.2012 am primit acasa doua plicuri, cu doua amenzi pentru rovigneta:
si
Masina este a tatalui meu, eu o conduceam in acel moment si sincer habar nu am avut ca nu are Rovigneta. In acest moment detin rovigneta valabila, achizitionata in Ianuarie 2012 (o sa revin daca este cazul cu data exacta a valabilitatii rovignetei)
Ce ma sfatuiti sa fac pentru contestarea acestor PV si cum putem lua legatura pentru a ma reprezenta juridic (defapt pe tatal meu) avand in vedere ca imi este destul de dificil datorita programului sa ma ocup de acest aspect.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
tclc- Mesaje : 1
Data de înscriere : 13/04/2012
Raspuns amenda rovinieta
Puteti sa o contestati amenda urmand ca un avocat din cadrul biroului nostru sa va reprezinte fiindca am inteles ca nu va puteti prezenta la proces. Cu stima, av Cuculis. Exista cel putin 12 motive de anulare a p-v.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Subiecte similare
» Amenzi rovigneta
» amenda lipsa rovigneta refacturata de catre firma de leasing
» Amenda pentru lipsa rovinietei infranta din nou in instanta, interviu Romania Libera, av Cuculis
» Procese colective taieri salariale de -25% pentru cadrele M.A.I – MAI si pentru ceilalti bugetari, din sistemul de stat. Medici, judecatori, politisti cu totii au avut taieri salariale de -25%. Sindicatele nu au miscat un deget sa ii ajute si atunci cand
» Plangere contraventionala/ suspendare permis 60 de zile
» amenda lipsa rovigneta refacturata de catre firma de leasing
» Amenda pentru lipsa rovinietei infranta din nou in instanta, interviu Romania Libera, av Cuculis
» Procese colective taieri salariale de -25% pentru cadrele M.A.I – MAI si pentru ceilalti bugetari, din sistemul de stat. Medici, judecatori, politisti cu totii au avut taieri salariale de -25%. Sindicatele nu au miscat un deget sa ii ajute si atunci cand
» Plangere contraventionala/ suspendare permis 60 de zile
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|