Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PENALITATI executare silita minori!!!!

In jos

PENALITATI executare silita minori!!!! Empty PENALITATI executare silita minori!!!!

Mesaj  ramona80 Mar Noi 11, 2014 6:03 am

Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns competent:am divortat in anul 2012, domiciliul copiilor e stabilit la mine iar tatal are dreptul la program de vizita, 3 weekend-uri pe luna, cate 1 sapt. in vacantele de iarna si primavara si 1 luna in vacanta de vara.Eu am fost de acord cu toate acestea deoarece mi-ar fi placut sa mentinem o relatie civilizata iar fostul sot sa aiba legaturi cu minorii, e dreptul lui! Problema este ca minorii (3 fetite, 13ani, 10 ani si 4 ani) refuza sa mearga la tatal lor. Au fost incluse intr-un program de consiliere psihologica din cadrul DGASPC IASI, iar fostul sot mi-a facut plangere de executare silita. Vreau sa mentionez inca o data faptul ca NICIODATA nu i-am interzis sau am refuzat sa-i dau copiii, de cate ori venea la usa si intreba daca sunt gata copiii, ii spuneam ca da, poate sa-i ia, insa fetele refuzau categoric sa mearga!Problema este ca eu am facut contestare la executare insa a fost respinsa si trebuie sa platesc cate 100 lei pe zi penalitati pana cand ma supun executarii! dar nu pot sa inteleg de ce, deoarece eu nu i-am interzis niciodata sa ia copiii!!!!a venit executorul acasa , insotit de fostul sot si de un psiholog din cadrul DGASPC Iasi, copiii au refuzat categoric sa mearga la tatal lor, psihologul a discutat in particular cu copiii, apoi sa intocmit un proces verbal in care a scris executorul ca minorii refuza sa mearga la tata, eu am zis ca nu am obiectiuni, iar fostul a scis la obiectiuni ca minorii sunt manipulati! Acum am primit o noua citatie in care fostul solicita stabilirea definitiva a penalitatilor! de ce sa platesc atatia bani??!! DAR NU AM CU CE SA PLATESC, NICI NU AM NIMIC PE NUMELE MEU, in urma divortului tot a ramas sotului pt ca nu am facut partaj, nu mi-am putut permite!CE SE INTAMPLA DACA NU PLATESC ACESTE PENALITATI?? VA ROG FRUMOS SA-MI RASPUNDETI SI VA MULTUMESC ANTICIPAT!

ramona80

Data de inscriere: 11/11/2014

Trimite un mesaj privat

ramona80

Data de înscriere : 11/11/2014

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum