Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eliminare clauze abuzive contract credit ipotecar-WOLKSBANK

2 participanți

In jos

Eliminare clauze abuzive contract credit ipotecar-WOLKSBANK Empty Eliminare clauze abuzive contract credit ipotecar-WOLKSBANK

Mesaj  MARIA1234567 Lun Mar 03, 2014 12:15 am

Buna ziua. Sunt client Wolksbank din 2007, când am contractat un credit ipotecar in valoare de 38.250 în euro, pe perioadă de 20 ani. Valoarea creditului de rambursat a crescut la anumite perioade, de la 74 la 76, apoi 77.000 euro, pentru ca în final sa ajunga la 84.000 euro. În 2010 cand am fost chemati sa semnam acel act aditional, context în care am cerut explicatii pentru cresterea sumei si mentinerea comisionului de risc, transformat in comision de administrare( in suma lunara de aproape 74 de euro o perioada, pentru ca acum cateva zile, solicitand eliberarea scadentarului actual, sa constat ca acest comision a scazut la 56 euro, deci nu a fost eliminat) si am amenintat atunci, cu actionarea in judecata a bancii. Rezultatul probabil al acestor discutii a fost favorabil, in sensul ca a revenit la valoarea initiala creditul de rambursat. Întrucat dorim sa obtinem anularea comisionului de risc si returnarea sumelor percepute abuziv de bancă, eventual şi a altor comisione incorecte percepute prin contract, dar pe care nu le-am descoperit încă, neavând cunoştinţele necesare, am dori sa deschidem proces bancii. Mentionam faptul ca suntem din Bacau, unde am contractat si creditul, dar am vrea sa apelam la serviciile dumneavoastra, pentru a avea siguranta ca vom castiga procesul cu banca. Precizam faptul ca am semnat, la solicitarea bancii, actul aditional incheiat in anul 2010. Va rugam sa ne spuneti cum trebuie sa procedam, în acest sens?

MARIA1234567

Data de înscriere : 02/03/2014

Sus In jos

Eliminare clauze abuzive contract credit ipotecar-WOLKSBANK Empty Raspuns avocat clauze abuzive VolksBank

Mesaj  Av. Cuculis Mar Mar 11, 2014 12:15 am

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/sentinta-castigata-volksbank-comision-de-risc-comision-de-administrare-volksbank-infranta-din-nou-de-clientii-nemultumiti-comisionul-de-risc-declarat-abuziv-si-intors-in-conturile-debitorilor-imprum/

In link-ul de mai sus v-am pus la dispozitie o hotarare VOLKSBANK prin care acestia pierd. Acesta este doar un exemplu, evident ele sunt mult mai multe..
Cu stima, av CUculis 0722298011

Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: