Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

marja abuziva banca

2 participanți

In jos

marja abuziva banca Empty marja abuziva banca

Mesaj  kosovo Dum Dec 01, 2013 3:45 am

buna ziua ,am si eu o problema la un contract de credit in lei luat in 2007,este vorba despre un credit ipotecar.,la care dobanda anuala era calculata cu dobanda de referinta interna a bancii,care tot crestea de la an la an ,dar fara sa stiu modul de calcul al ei,dupa aparitia oug50/2010 formula de calcul legala era robor+marja din contract in cazul meu de 2% dar banca mi-a mai adaugat o marja in plus de 2,25%fara ca eu sa fiu de acord eu nesemnind actele aditionale la aceea vreme.Amfacut sesizare datata si cu nr de inregistrare la banca ca nu sunt de acord cu aceea marja de 2,25%iar ei mi-au spus ca daca nu semnez se considera acceptare tacita coform legii opc a dat o directiva la accea vreme ca si cum banciile pot sa adauge marja legal intrebarea mea este ce pot face in acest caz?,eu platesc de atunci aceea marja in plus,fara sa fiu de acord cu ea,.zilele astea am facut si o plangera la protectia consumatorului local,acum astept raspuns si de la ei.

kosovo

Data de înscriere : 01/12/2013

Sus In jos

marja abuziva banca Empty Buna ziua, raspuns avocat, clauze abuzive

Mesaj  Av. Cuculis Mier Dec 04, 2013 12:25 am

Buna ziua stimate domn. In legatura cu problema dvs. va indrum catre formularul de contact si inscriere in procesele coelctive impotriva bancilor dupa cum urmeaza,

- http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/formular-inscriere-proces-colectiv-clauze-abuzive-denominare-transformare-credit-din-chfeuro-in-moneda-nationala-ron-impotriva-otp-bank-romania-s-a-clauze-abuzive-comision-administrare-acordar/

Evident ca ceea ce raportati dvs. este total abuziv insa nu cred ca ANPC o sa va raspunda in cel mai scurt timp si oricum este foarte posibil sa primiti un raspuns total nefavorabil.

Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum