Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Recuperare permis

3 participanți

In jos

Recuperare permis Empty Recuperare permis

Mesaj  dimagl Joi Iun 05, 2014 9:15 am

Buna ziua,
Am o problema care cred ca au avut-o mai multe persoane si arata cat de jenant se descurca sistemul judiciar roman.
In luna martie a acestui an am avut un incident rutier minor : in sectorul 4 Bucuresti am depasit un autobuz de pe prima banda si am trecut pe a doua banda ,dar fiindca nu am avut vizibilitate foarte buna din cauza autobuzului nu am observat ca pe a doua banda era o masina oprita din cauza gropilor . Am franat, dar fiindca aveam in jur 30-35km la ora l-am atins usor pe respectivul(maxim 5km/h), daunele fiind doar la masina acestuia(bara spate si portbagaj un pic infundate).Pana aici totul bine, pana cand soferul a acuzat o durere la gat,desi statea in picioare si gesticula nervos din cauza ca masina sa ,,scumpa'' a avut de suferit. Nu a vrut sa imi ia doar asigurarea si a sunat la salvare, aceasta venind la pachet cu o masina de la politia rutiera.Au urmat cercetarile de la fata locului, victima s-a dus la spital si s-a externat dupa 2 ore fiindca nu avea nimic.In urma accidentului eu am ramas cu permisul la politie/parchet(nu am inteles nici acum unde e ) in caz ca victima se decide sa ma dea in judecata, lucru care nu se va intampla(am vorbit cu victima). Mi-am tot reinnoit dovada si astazi am intrebat un asistent de la Parchet cand pot sa ma duc sa imi ridic permisul din orasul in care a fost emis pentru ca in curand trec cele 3 luni in care victima putea sa depuna plangere si mi-a zis ca toata treaba poate dura pana la sfarsitul anului 2015, din cauza numarului mare de dosare si a faptului ca dosarul meu e inca la politie  Suspect .
Nuu mi se pare normal ca incidentele minore fara plangeri sa stea la un loc cu dosarele grave cu omor din culpa si sa astept atat timp doar fiindca nu am respectat distanta obligatorie intre mine si autovehiculul din fata.
Va intreb daca se poate grabi acest proces, daca pot face o petitie,orice sa pot obtine permisul inapoi cat mai repede dupa terminarea celor 3 luni.Se poate gasi vreo solutie? Multumesc anticipat !

dimagl

Data de înscriere : 05/06/2014

Sus In jos

Recuperare permis Empty Raspuns

Mesaj  Av. Cuculis Mar Iul 01, 2014 11:31 pm

Buna ziua stimate domn. Singura varianta pe care o aveti si aici trebuie sa va dau dreptate, politistii fac tot felul de dosare penale nejustificate, este sa aveti un aparator care sa preseze la politistul de caz si in cele din urma la procuror pentru audieri si clasarea dosarului in cazul dvs.
O sa va rog pentru acest lucru 031.412.48.88 registratura biroului nostru.
Cu stima, av Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Recuperare permis Empty Re: Recuperare permis

Mesaj  bujor florentina Lun Mai 25, 2015 1:09 am

Buna ziua...nu stiu sigur daca am scris unde trebuie..imi cer scuze daca gresesc...am nevoie si eu de cateva informatii si indrumari.Pe data de 03.03.2015..sotul meu a fost oprit de organele de politie..i a fost retinut permisul de conducere pt ca numerele rosii erau expirate si avea o alcolemie de 0,21 in aerul expirat( nu a fost dus la spital pt recoltare).permisul il are retinut pt 90 de zile.Sotul meu este acum in Anglia la munca,eu as vrea sa stiu daca cu o procura de la el si cu chitanta amenzii pot merge pe data de 04.06.2015 la politie sa ii ridic eu permisul..are nevoie de el si nu poate venii.Stiu ca este dosar penl..ce pot face eu sa vad in ce stadiu se afla...??? Dosarul?? Va mutumesc frumos

bujor florentina

Data de înscriere : 25/05/2015

Sus In jos

Recuperare permis Empty Re: Recuperare permis

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum