formulatrul E411
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
formulatrul E411
Buna ziua, v-as ruga respectuos daca m-ati lamuri in legatura cu formularul E411, privind dreptul la alocatia copilului minor al carui parinte lucreaza in strainatate. Eu lucrez in Austria , pe o perioada de 2 luni,, in acest an ca Betruung 24 stunden.Tinand cont ca am platit asigurarea aferenta perioadei de lucru vreau sa stiu daca beneficiez de alocatia pentru copil (pe aceste 2 luni bineinteles). In cazul unui raspuns afirmativ sunt interesata unde trebuie sa ma adresez , cu ce autoritati sa iau legatura si care sunt pasii de urmat. Cu multumiri anticipate , Cosmina.
Cosmina Strava- Mesaje : 1
Data de înscriere : 27/07/2013
Buna ziua, raspuns avocat alocatie europeana
Buna ziua stimata doamna. Vizavi de ceea ce spuneati dvs. va asigur ca puteti sa recuperati acesti bani insa aveti nevoie de contractul de munca si dovada ca minorul a ramas in tara in grija unui , bunic, tutore etc.
In principal, dvs. puteti sa va adresati in Romania asistenti sociale in acest sens.Evident ca putem sa va ajutam sa accelerati procedura spre maxim de o luna de zile. Cu stima, av Cuculis 0722298011
In principal, dvs. puteti sa va adresati in Romania asistenti sociale in acest sens.Evident ca putem sa va ajutam sa accelerati procedura spre maxim de o luna de zile. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|