Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

formulatrul E411

2 participanți

In jos

formulatrul E411 Empty formulatrul E411

Mesaj  Cosmina Strava Sam Iul 27, 2013 2:38 am

Buna ziua, v-as ruga respectuos daca m-ati lamuri in legatura cu formularul E411, privind dreptul la alocatia copilului minor al carui parinte lucreaza in strainatate. Eu lucrez in Austria , pe o perioada de 2 luni,, in acest an ca Betruung 24 stunden.Tinand cont ca am platit asigurarea aferenta perioadei de lucru vreau sa stiu daca beneficiez de alocatia pentru copil (pe aceste 2 luni bineinteles). In cazul unui raspuns afirmativ sunt interesata unde trebuie sa ma adresez , cu ce autoritati sa iau legatura si care sunt pasii de urmat. Cu multumiri anticipate , Cosmina.

Cosmina Strava

Data de înscriere : 27/07/2013

Sus In jos

formulatrul E411 Empty Buna ziua, raspuns avocat alocatie europeana

Mesaj  Av. Cuculis Mar Iul 30, 2013 5:52 am

Buna ziua stimata doamna. Vizavi de ceea ce spuneati dvs. va asigur ca puteti sa recuperati acesti bani insa aveti nevoie de contractul de munca si dovada ca minorul a ramas in tara in grija unui , bunic, tutore etc.
In principal, dvs. puteti sa va adresati in Romania asistenti sociale in acest sens.Evident ca putem sa va ajutam sa accelerati procedura spre maxim de o luna de zile. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum