Contractul de cesiune
2 participanți
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Contractul de cesiune
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati!!!Am luat un credit bancar pentru care am girat cu un teren.Am achitat 150.000, si mai am 50.000 de achitat.Banca a cesionat terenul unei firme de recuperari cu care ma judec deoarece nu am primit nici o instiintare.Contractul de cesiune dintre banca si recuperatori a fost incheiat pe o perioada de 3 ani.Acesta a expirat in decembrie 2013.
Intrebarea mea este: daca contractul de cesiune a expirat si nu m-au executat silit, dupa expirarea contractului terenul cui ii revine? Bancii, urmand ca eu sa achit ratele in continuare sau mie deoarece se presupune ca aceasta firma a achitat bancii, pretul cu care a fost cesionat terenul si ramane ca banca sa se judece cu recuperatorii.
VA ROG SA MA AJUTATI!
va rog sa ma ajutati!!!Am luat un credit bancar pentru care am girat cu un teren.Am achitat 150.000, si mai am 50.000 de achitat.Banca a cesionat terenul unei firme de recuperari cu care ma judec deoarece nu am primit nici o instiintare.Contractul de cesiune dintre banca si recuperatori a fost incheiat pe o perioada de 3 ani.Acesta a expirat in decembrie 2013.
Intrebarea mea este: daca contractul de cesiune a expirat si nu m-au executat silit, dupa expirarea contractului terenul cui ii revine? Bancii, urmand ca eu sa achit ratele in continuare sau mie deoarece se presupune ca aceasta firma a achitat bancii, pretul cu care a fost cesionat terenul si ramane ca banca sa se judece cu recuperatorii.
VA ROG SA MA AJUTATI!
r0xy_scumpik93- Mesaje : 1
Data de înscriere : 08/04/2013
Raspuns executare banca
Acesti recuperatori nu se mai judeca cu dvs. ei pun in executare silita contractul. Cel mai probabil daca nu analizeaza un expert contractul dvs. sa va indice clauzele abuzive si alte neregularitati din cadrul executarii silite, o sa ramaneti fara garantie , adica or sa vanda la licitatie publica imobilul respectiv terenul. Cel mai bine ar fi sa promovati o contestatie la executare, amanati vanzarea si cel care va vrea sa va cumpere imobilul va avea indoieli asupra lui mai ales daca il notati in cartea funciara ca si litigiu. Cu stima, av Cuculis 0722298011
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|