inscriere auto fara taxa
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
inscriere auto fara taxa
Buna ziua am un autoturism Daewoo Nexia hb din 1997 luat din italia acum 4ani si este inscrisa la Bulgari pe persoana fizica, si as vrea sa o inscriu in Romania fara sa platesc taxa de prima inmatriculare (poluare). Ce ma indrumati sa fac sa evit aceasta taxa de prima inmatriculare?
Va multumesc...
Va multumesc...
cosmin c- Vizitator
Raspuns inmatriculare fara plata taxei de poluare 2012
Stimate domn, biroul nostru va poate ajuta in problema pe care o semnalati. Aveti mai jos contactul nostru cu rugamintea sa ne trimiteti datele de contact pentru a putea discuta mai multe. Raspunsul pentru intrebarea dvs. este ca e poate rezolva problema insa doar in instanta.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
https://indrumarijuridice.forumgratuit.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011
Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Subiecte similare
» taxa auto de recuperat
» taxa auto in cazul instrainarii
» recuperare taxa auto - refuzat
» evitare taxa auto 2012
» Recuperare noua taxa auto 2012
» taxa auto in cazul instrainarii
» recuperare taxa auto - refuzat
» evitare taxa auto 2012
» Recuperare noua taxa auto 2012
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|