taxa de poluare
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
taxa de poluare
Buna ziua,
am o intrebare:
daca am introdus cerere de chemare in judecata la tribunal in noiembrie 2011 pentru restituirea taxei de poluare achitata in 2009, raman cu procesul inaninte sau nu mai are rost si trebuie sa depun si eu cerere pt restituirea a 25% din taxa conform noii legi?
va multumesc
am o intrebare:
daca am introdus cerere de chemare in judecata la tribunal in noiembrie 2011 pentru restituirea taxei de poluare achitata in 2009, raman cu procesul inaninte sau nu mai are rost si trebuie sa depun si eu cerere pt restituirea a 25% din taxa conform noii legi?
va multumesc
onisor- Vizitator
Buna ziua. raspuns taxa poluare
Cu siguranta nu v-as sfatui sa faceti acest demers ce va este impotriva. Sunteti in fata instantei de judecata si acolo este singurul loc sa va recuperati banii. Cei 25% de fapt sunt o mare sarada din partea statului.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.
aCuculis- Vizitator
Subiecte similare
» taxa poluare
» evitare taxa auto 2012
» Taxa de poluare
» taxa auto de recuperat
» cumpar masina din romania
» evitare taxa auto 2012
» Taxa de poluare
» taxa auto de recuperat
» cumpar masina din romania
Indrumari Juridice - Birou avocat :: STOP Taxa de poluare !! 2007 - 2012 :: Intrebarile dvs. juridice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|