Indrumari Juridice - Birou avocat
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

deplasarea minorului in strainatate

In jos

deplasarea minorului in strainatate Empty deplasarea minorului in strainatate

Mesaj  Bunduc marinela Lun Iun 15, 2015 6:50 am

Locuiesc in Japonia ,am fost căsătorită cu cetățean japonez si avem un copil!copilul are certificat/pașaport românesc si japonez! ulterior am divorțat de comun acord iar tutela copilului mi-a fost încredințata lucrul confirmat in actul de divorț emis de o autoritate japoneza(primăria)!casatoria precum si divortul NU au fost înregistrate in România deci nu am nici un act sa imi confirme căsătoria cit si divorțul +recunoașterea custodiei in spațiul românesc!intentionez sa plec din Japonia in alta țara decit romania(Anglia)pe termen nelimitat si ,pentru a părăsi JAPONIA,am nevoie de declarația tatalui(avind in vedere ca in actul de divorț emis de o autoritate japoneza se specifica dreptul meu si Nu cel comun de custodie)?si pentru lua decizii in ce privește copilul ,in care includ călătoria in si spre alta țara decit romania precum si înscrierea minorului la scoala in alta țara decit Romania,este necesar acordul celuilalt parinte in cazul in care schimbarea statutului meu civil(casatorie/divorț /încredințare tutela)nu au fost recunoscute inca in romania?specific ca intentionez ulterior sa ma deplasez in romania PTR a-mi oficializa schimbările statutului meu civil cit si al copilului!va multumesc pentru amabilitatea de a Răspunde mesajelor noastre

Bunduc marinela

Data de înscriere : 15/06/2015

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum